skip to Main Content
 • Video 1: Wat is de afgeleide functie? (complete video)
 • Video 2: Wat is de afgeleide functie? (uitleg)
 • Video 3: Afgeleiden berekenen met limieten (voorbeeld)
 • Video 4: Rekenen met limieten (voorbeeld 2)
 • Video 5: Continue functies en perforaties (complete video)
 • Video 6: Perforaties en continumakende waarde (uitleg)
 • Video 7: Coördinaten perforatie berekenen (voorbeeld 1)

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Super bedankt!
  Uw filmpjes hebben mij erg geholpen toen ik nogal vast liep met wiskunde (B) op Havo. Door de duidelijke uitleg van de theorie en hoe er wordt ingegaan op de manier waarop die theorie dan vervolgens moet worden toegepast op bijvoorbeeld een toets of examen, zijn deze filmpjes (voor mij) het bruggetje tussen het begrijpen van de theorie en het weten wanneer je deze (en dus ook waarom) moet/kan toepassen.
  Nu doe ik vwo en helpen deze filmpjes mij vooral erg bij de onderwerpen die ik nog niet, nauwelijks of op net een iets andere manier had (aan)geleerd. Doordat de onderwerpen die u in uw video’s behandelt erg overzichtelijk zijn geordend (alleen de informatie die belangrijk is bij dat onderwerp/vraagstuk wordt duidelijk uitgewerkt) kun je gericht en hierdoor erg efficiënt (makkelijk) ‘even opzoeken’. Ik had nooit gedacht dat ik wiskunde ooit leuk zou gaan vinden haha. Nogmaals bedankt!

 2. Als oud-gymnasiast Beta help ik mijn zoon af en toe met wiskunde. Op zoek naar heldere info over differentiëren en integreren kom ik jouw video tegen.
  Ik wil je complimenteren met de heldere presentatie van de inhoud. Uitstekende spraak en synchrone visualisatie van je verhaal maken de materie glashelder. Ik ben inmiddels regelmatig op internet video’s tegengekomen, gemaakt door ongetwijfeld uitstekende inhoudsdeskundigen; maar jouw materiaal steekt qua helderheid en presentatie absoluut boven de middelmaat uit.

  Vriendelijke groet en succes met je mooie werk.
  Harry Jurres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top