skip to Main Content

In mei 2012 zijn de broers Roeland & Florian Hiele de OnderwijsAcademie gestart met als doel het onderwijs een nieuwe impuls te geven. Zij zijn van mening dat het huidige onderwijs meer op het individu gericht kan worden. Met de huidige technologie is het mogelijk om leerlingen en studenten in hun eigen tempo te begeleiden. Momenteel wordt hier nog te weinig gebruik van gemaakt.

Door meer gebruik te maken van de huidige technologie kan kennisoverdracht geoptimaliseerd & gepersonaliseerd worden waardoor meer vrije tijd gecreëerd wordt. Deze ruimte kan besteed worden aan elementen die het huidige onderwijs mist, zoals: emotionele begeleiding, mentale begeleiding, en nog specifieker: tienvingertypen, snellezen, weerbaarheidstrainingen, meer beweging & expressie.

Door kennis altijd en overal beschikbaar te maken in de vorm van video hebben kinderen & studenten de vrijheid om meer zelf te bepalen hoe, waar & wanneer ze leren. Het huidige onderwijs wordt gekaractariseerd door het moeten leren: Iedereen moet in het zelfde tempo stof tot zich nemen en kunnen herproduceren. Door gepersonaliseerd onderwijs ontstaat het onderwijs van de toekomst: Het kunnen, mogen en willen leren.

Roeland Hiele studeerde aan de TU Delft, waar hij zijn Master of Science diploma behaalde in de Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Na werkervaring in het buitenland bij onder andere vliegtuigbouwer Airbus besloot hij in navolging van zijn vader het onderwijs in te gaan. Roeland is eerstegraads bevoegd docent, geeft les op CSG De Goudse Waarden te Gouda. Verder is hij auteur van Getal en Ruimte, de grootste wiskundemethode van Nederland.

Florian Hiele is Mental Coach & mede oprichter van Younite. Na zijn studie Civiele Techniek te hebben afgerond heeft hij zich verdiept in het emotioneel welzijn van mensen. Mede door zijn eigen persoonlijke ervaringen heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en volwassenen op het gebied van sociale vrijheid. Zijn persoonlijke missie is dan ook om kinderen meer kennis te geven over het emotioneel welzijn en hen die er behoefte aan hebben te helpen een sterk zelfbeeld op te bouwen. Inmiddels geeft hij sinds 2010 individuele coaching, groepstrainingen en begeleidt hij jongerenkampen.

Dit bericht heeft 45 reacties

  1. Hoofdstuk 3 van havo/vwo 2 & 3 is in ontwikkeling. De eerste videos komen dit weekend online. Welk leerjaar bedoel je precies?

   Groet,
   De Academie

 1. Deze filmpjes zijn echt super!!!
  Kan jullie niet genoeg bedanken met dit.
  Deze stap voor stap uitleg had ik echt nodig.

  nogmaals bedankt!

  Gr,

 2. hoi,
  ik zit nog op de basisschool; maar ik heb zelf ook bestwel moeite met breuken en procenten, maar ik begrijp het wel iets beter door jullie goed uitgelegde video’s.
  groetjes van Shanaya

 3. OMG ik ben zooo blij met u!!
  Ik heb maandag een toets over rekenen met letters en haakjes wegwerken en ik kwam van vmbo en ik mocht naar havo. Dus ik snapte niks van wiskunde en was bang voor de toets maar door u snap ik het helemaal!!!!
  Echt heel erg bedankt!!!
  Groetjes een happy iemand

 4. Wat is jullie site toch handig en fijn!
  Dankzij jullie begrijp ik het beter en haal ik ook hogere cijfers.
  Ik leer meer van jullie filmpje dan mijn docent.

  Echt heel erg bedankt en lief dat jullie dit doen!

 5. Ongelooflijk,Voor mij verdienen jullie een standbeeld. Op mijn 35 ste terug gestart met hoger onderwijs. Heb deze site gebruikt om mijn wiskunde bij te schaven. Echt, zonder jullie was het me niet gelukt. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Doe zo verder.

 6. Geweldige site! Ik gebruik de video’s tijdens de les. Leerlingen kunnen thuis de instructies nog eens zelf bekijken. Helemaal van deze tijd. Ik hoop dat ook de bovenbouw onderwerpen er ook snel allemaal op komen.

 7. echt een hele coole site!
  echt handig voor als ik iets niet snap ik hier een filmpje kan kijken zodat ik het daarna wel begrijp.
  thanks!

 8. Ik vind dat jullie echt een lintje van de koning moeten krijgen, want deze site is echt helemaal top.
  Jullie helpen echt elke leerling die moeite heeft met wiskunde.
  ik verklaar jullie ook als heilig haha

 9. Ik wil jullie bedanken voor jullie enorme inzet. Jullie zijn echt super en geweldig. Jullie maken de moeilijke dingen makkelijke. Ga a.u.b. door met het maken van jullie filmpjes. Ik heb echt veel aan gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top