skip to Main Content

In deze video’s leggen we uit hoe je precies een hellingspercentage en een hellingsgetal kunt berekenen wanneer je een horizontale en verticale verplaatsing hebt. In de eerste uitlegvideo wordt de formule gegeven voor het berekenen van het hellingsgetal en wordt de relatie gelegd tussen hellingsgetal en hellingspercentage en wordt voor de laatste ook een formule gegeven. In de tweede uitlegvideo wordt dieper ingegaan hoe je een formule kunt gebruiken wanneer de uitkomst bekend is maar een van de startgegevens ontbreken.

 • Uitleg 1: hellingsgetal en hellingspercentage
 • Uitleg 2: Gebruiken & omschrijven van formules
[tabswrap] [tabhead id=”1″ class=””] Uitleg 1 [/tabhead] [tabhead_last id=”2″ class=””] 2 [/tabhead_last] [tab id=”1″ class=””]
 [/tab] [tab id=”2″ class=””]nog niet beschikbaar .. [/tab] [/tabswrap]

 

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Hoi
  Bedankt voor deze mooie site.Ik zoek naar wiskunde ruimte getal deel B 1,2 bijles.kunnen jullie misschien dat even uitleggen, dat zou heel handig kunnen zijn nogmaal bedankt en succes.

  Ajmal avesta

  1. Ajmal,

   “Even” zal het sowieso niet worden aangezien elke video alleen al 10 uur voorbereiding kost. Wiskunde B2 zal pas volgend jaar verschijnen. B1 in delen al dit jaar. Heb je een specifiek onderwerp? Dan kunnen we er rekening mee houden.

   Groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top